t-heater zet jong talent in de spotlights tijdens Openluchttheater in Deurne

Tin Fingers verzorgt voorprogramma van The Antlers

Donderdag 6 augustus 2015 — Mechelen – De Antwerpse indiefolk band Tin Fingers wint de wedstrijd van t-heater en verzorgt vanavond het voorprogramma van The Antlers tijdens het Openluchttheater in Deurne. Met deze wedstrijd geeft t-heater, het Sociaal Bureau voor Kunstenaars van t-interim, jong talent een felbegeerde podiumkans en zorgen ze voor de nodige begeleiding en ondersteuning. Muzikaal talent kon zich tot 3 juli kandidaat stellen voor deze unieke speelkans via vi.be, het platform voor opkomend talent van Poppunt. Uit de bijna 200 inschrijvingen koos de professionele jury van het Openluchttheater de gelukkige winnaar.

Dat ons klein landje bulkt van talent is nogmaals gebleken: maar liefst 192 jonge, muzikale talenten namen deel aan de wedstrijd van t-heater. Hoofdprijs: het voorprogramma verzorgen van het indierocktrio The Antlers in het Openluchttheater in Antwerpen (Deurne). Gelukkigen zijn de leden van de band Tin Fingers. De Belgische muziekgroep onder leiding van zanger Felix Machtelinckx komt uit Antwerpen. Samen met de rest van de groep (i.e. Quinten De Cuyper, Michaël Lamiroy, Simen Wouters en Marnix van Soom) maakt de band sinds 2012 psychedelische synthpop.

t-heater zet hen niet enkel in de spotlights, daarbovenop krijgt elk lid van de band voor dit optreden een correct loon uitbetaald via t-heater, het Sociaal Bureau voor Kunstenaars van t-interim. Nadien kunnen ze bij t-heater ook steeds aankloppen voor administratieve en professionele begeleiding om hun loopbaan op te starten.

Uit de deelnemende bands koos t-heater nog 3 getalenteerde inzendingen. Zij maken kans op de publieksprijs: studiotijd in muziekcentrum TRIX. Iedereen kan op zijn favoriet stemmen via https://www.t-interim.be/nl/kansenvoorjongtalent t.e.m. zondag 9 augustus. 

Sven Hubin, marketing en communicatie manager t-groep: "Als interimkantoor hebben we een voorbeeldfunctie om talenten kansen te geven. Met t-heater, de gespecialiseerde afdeling van t-interim, zijn we actief in de culturele, artistieke en creatieve sector. We streven ernaar om creatieve talenten opportuniteiten te bieden, te begeleiden en te ondersteunen. Het was absoluut geen gemakkelijke keuze voor de jury en willen dan ook iedereen bedanken die heeft deelgenomen."

Over t-interim:

t-interim is de uitzenddivisie van t-groep die zich richt tot verschillende sectoren en doelgroepen via zijn afdelingen t-interim dienstencheques, t-heater (erkend sociaal bureau voor kunstenaars) en t-office (voor hoger opgeleide bedienden en assistenten). Onder het motto “Exclusief voor iedereen” besteedt t-interim de nodige tijd en aandacht aan elke kandidaat. t-interim behoort tot de top van de uitzendmarkt in België en telt een uitgebreid netwerk van 60 kantoren met meer dan 300 medewerkers in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Over t-groep:

t-groep is de 5de grootste HR-dienstverlener in de Benelux met 116 kantoren in België, Nederland en Polen met in totaal meer dan 730 medewerkers. Op de Belgische markt is t-groep gekend via t-interim dat zich richt op de markt van uitzendarbeid, en Ascento dat zijn klanten professioneel en kwalitatief advies aanbiedt op het vlak van Rekrutering en Selectie, Talent Management, Leadership,Outplacement en HR-interimmanagement. Wat t-groep onderscheidt van de andere spelers op de HR-markt is de sociaal-ethische benadering, een marktconforme dienstverlening, duurzaam ondernemen en uitstekende arbeidsvoorwaarden. In Nederland en Polen is t-groep actief via de uitzendgroep Luba.

 

Elke Cornelissens Manager t-heater at t-heater
Joy Delagrange Account Executive at Grayling